IZNENAĐENJE! Lazetić ima NOVI KLUB, od trenera će moći MNOGO da nauči!

Autor:

Sport

04.02.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored toga što se prognoziralo da će otići put Švajcarske, nekadašnji fudbaler Zvezde zadužio je opremu tima koji se nije spominjao u trci za njegov potpis.

IZNENAĐENJE! Lazetić ima NOVI KLUB, od trenera će moći MNOGO da nauči!

Foto: Starsport

Marko Lazetić

Talentovani Marko Lazetić ima novi klub.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada igrač Milana, do kraja sezone igraće u Austriji, u ekipi Altaha i to kao pozajmljen fudbaler.

Krenuo je Lazetić po minute, a imaće i od koga da "krade zanat" pošto je šef stručnog štaba Altaha trenutno Miroslav Klose, legendarni nemački napadač.

Mnogi klubovi povezivali su se sa Lazetićem u ovom prelaznom roku, delovalo je da je najbliži putu u Švajcarsku, kao opcija se pominjala i Albanija, ali se 19-godišnjak ipak odlučio za Altah. 

Jedva čekam da krenem sa radom. Razgovarao sam i sa Kloseom i ljudima iz kluba i uverili su me da je ovo pravi korak za mene u karijeri. Mladi golman Milana Andreas Jungdal je takođe na pozajmici ovde i već mi je mnogo toga rekao i o klubu i o gradu - poručio je Lazetić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 22🥷🏼 (@lazzetic)

 

Altah je trenutno na 10. mestu u Austriji i klub čeka borba za opstanak, a da li će Marko Lazetić svojim golovima doprineti da ekipa ostane u eliti ostaje da se vidi.

Tokom karijere Lazetić je nastupao za Crvenu zvezdu, Grafičar i Milan, a u dresu "roso-nera" upisao je tek dva nastupa i proveo samo 16 minuta na terenu. Standardan je član U19 reprezentacije Srbije, a prošao je i kroz ostale reprezentativne selekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading