BUM! Ljubimac "delija" POCEPAO mrežu! Golčina za TV špice bivšeg igrača Zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.02.2023

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ubio je pauka" u mreži protivničkog golmana.

BUM! Ljubimac "delija" POCEPAO mrežu! Golčina za TV špice bivšeg igrača Zvezde! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave gol protiv Kluža

El Fardu Ben jedan je od najboljih stranaca koji su ikada igrali u srpskom fudbalu.

Ljubimac "delija" za Crvenu zvezdu nastupao je punih pet godina i uspeo je da skupi 196 utakmica na kojima je postigao 83, a namestio 47 golova. Osvojio je pet titula i dva Kupa, a vreme za rastanak došlo je u ovom zimskom prelaznom roku kada je pojačao tim Apoela iz Nikozije.

Nije Benu puno trebalo da se uklopi, pa je na trećem meču za novi tim, a prvoj utakmici u kojoj je svih 90 minuta proveo na terenu, uspeo da postigne pogodak. I to kakav!

Igrao se prvi minut nadoknade vremena kada je El Fardu Ben namestio slobodnjak na ivici šesnaesterca. Uhvatio je zalet, šutirao i pogodio mrežu Apolona iz Limasola za konačnih 3:1, a pritom je verovatno i "ubio pauka" u protivničkom golu.

 

 

Apoel je do ove pobede stigao posle preokreta. Joanis Pitas je pogodio za Apolon na samom startu meča, a drugi pogodak poništen mu je zbog ofsajda. U nastavku - potpuni preokret! Četa Vladana Milojevića upalila je motore, a Kvilitaja je izjednačio u 49. minutu. Ndongala je doneo potpuni preokret u 75. minutu, a Ben je u finišu stavio tačku na ovaj meč.

Apoel se trenutno nalazi na drugom mestu šampionata Kipra sa 49 bodova, jednim manje od AEK-a iz Larnake, ali i utakmicom više od najvećeg rivala za titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading