BEOGRAĐANI, SVI NA MARAKANU! Delije originalno pozivaju sugrađane na prolećnu premijeru (VIDEO)

Autor:

Sport

01.02.2023

19:48 >> 23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda posle gotovo tri meseca igraće u svojoj kući, protiv Vojvodine u subotu od 16.00 sati

BEOGRAĐANI, SVI NA MARAKANU! Delije originalno pozivaju sugrađane na prolećnu premijeru (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Za vikend se nastavlja Superliga Srbije utakmicama 20. kola, a Crvena zvezda će u subotu od 16.00 dočekati ekipu Vojvodine na Marakani.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Zvezde

Tim povodom najvatreniji navijači iz Beograda odlučili su da animiraju sugrađane kako bi u što većem broju došli na prolećnu premijeru. Naime, na ulicama glavnog grada, i to na nekoliko lokacija, osvanili su grafiti na porukom "Beogradski je ići na Marakanu". Ujedno, zvezdaši će na tom meču prirediti omaž preminuloj legendi kluba Siniši Mihajloviću, pa "delije" apeluju na saborce da u subotu ponesu šal i na taj način doprinesu koreografiji i spektaklu.

Crveno-beli su, podsetimo, posledni meč na svom terenu igrali pre gotovo tri meseca kada je na najvećem srpskog stadionu poražena Mladost iz Lučana (2:0). Nakon jesenjeg dela sezone i nastavka šampionske trke, izabranici Miloša Milojevića imaju deset bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading