PREŽIVEO JE PAKAO: Nekoliko puta sam izbegao SMRT, u zatvoru samo dobijao kondome i vazelin!

Autor:

Sport

01.02.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična ispovest.

PREŽIVEO JE PAKAO: Nekoliko puta sam izbegao SMRT, u zatvoru samo dobijao kondome i vazelin!

Foto: Tanjug/AP

Bivši predsednik Barselone Sandro Rosel proveo je dve godine u zatvoru zbog pranja novca dok je vodio klub iz Katalonije. Kaznu je služio u Barseloni, ali i u Madridu, gde je imao dosta problema sa zatvorenicima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sandro Rosel

- Pretili su mi dosta puta, ali su me cimeri iz ćelije spašavali i branili. Hteli su nekoliko puta da me tuku. Prvi put u Madridu jer je jednom zatvoreniku smetalo što sam Katalonac, a drugi put jer sam bio predsednik Barselone - rekao je, pa dodao:

- Oba puta su me odbranili i nisu tražili ništa zauzvrat. Jedan mi je pretio da moram da mu plaćam sve živo ili će me ubiti, ali i tada su me prijatelji odbranili. U Barseloni sam u zatvoru postao prijatelj s "kraljem Cigana". Jedan od njegovih mi je jednom pretio, a on mu je samo rekao nekoliko reči i sve je završilo - svedoči Rosel.

Dodao je da je često plakao u zatvoru, a onda je otkrio da su mu dali četiri kondoma i četiri tube vazelina na ulasku u kaznenu ustanovu.

- Niko to ne traži, nego ti oni sami daju na ulazu. Nije mi bilo jasno zašto, ali ubrzo sam sve shvatio - u zatvorima ima dosta homoseksualnih radnji, čak i od ljudi koji nisu homoseksualci - zaključio je Rosel.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading