BORJAN GA I DALJE SANJA: Vezista koji je matirao Zvezdinog kapitena sa pola terena ponovo na mestu uspeha (VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2023

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni fudbaler bi trebalo da bude veliko pojačanje za klub koji u nastavku sezone svim srcem želi treće mesto (trenutno je četvrti), a u prvom kolu u nastavku sezone gostuje Spartaku u Subotici.

BORJAN GA I DALJE SANJA: Vezista koji je matirao Zvezdinog kapitena sa pola terena ponovo na mestu uspeha (VIDEO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Kako saznaje "MaxBet sport", kreativnim vezistom Lukom Stojanovićem (29) na pragu je povratka u Čukarički. On želi da se vrati na Banovo brdo, ekipi je neophodan igrač takvih kvaliteta i sa bobgatim iskustvom, pa se očekuje da se veoma brzo posao ozvaniči.

Luka Stojanović je Partizanovo dete, a još 2012. godine otišao je u mladi tim Sportinga iz Lisabona. Potom je igrao za Apolon na Kipru, Muskron i Antverpen u Belgiji, da bi 2018. stigao u Čukarički. Iz Beograda se preselio u Čikago, zatim u Saudijsku Arabiju, a sada je vreme za povratak u srpski fudbal.

Stojanović bi trebalo da bude veliko pojačanje za klub koji u nastavku sezone svim srcem želi treće mesto (trenutno je četvrti), a u prvom kolu u nastavku sezone gostuje Spartaku u Subotici. 

Podestimo, Luka Stojanović je javnosti postao poznat kada je matirao Milana Borjana sa pola terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading