ČEKANJE SE ISPLATILO: Partizan doveo VELIKO pojačanje! U Humsku stiže kopija Jaje Turea (VIDEO)

Autor:

Sport

31.01.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se o izuzetno snažnom fudbaleru, koji pokriva poziciju zadnjeg veznog, a pored fizičke dominacije (190 cm) i agresivnosti u igri, veoma je veoma je vešt sa loptom, služi se podjednako dobro sa obe noge i ima odličan udarac sa distance.

ČEKANJE SE ISPLATILO: Partizan doveo VELIKO pojačanje! U Humsku stiže kopija Jaje Turea (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Futcrown/Ilustracija

FK Partizan je doveo pojačanje na poziciji zadnjeg veznog, a kako saznaje "Telegraf" u pitanju je Kolumbijac Andres Kolorado (24). On dolazi na pozajmicu od godinu dana uz mogućnost otkupa za 800.000 evra, uz 10 odsto od naredne prodaje.

Formalnosti u vezi sa ugovorom Andreasa Kolorada, Partizana i njegovog kluba Kortulue su rešeni, pa će vezista u Beograd stići u sredu, kako bi obavio lekarske preglede i stavio se na raspolaganje treneru Gordanu Petriću.

Radi se o izuzetno snažnom fudbaleru, koji pokriva poziciju zadnjeg veznog, a pored fizičke dominacije (190 cm) i agresivnosti u igri, veoma je veoma je vešt sa loptom, služi se podjednako dobro sa obe noge i ima odličan udarac sa distance. Stilom igre podseća na Jaju Turea.

U karijeri je pored Kortulue nastupa i za Deportivo Kali i slavni Sao Paulo. Partizan je imao žestoku konkurenciju u vidu američkog Orlanda, ali kockice su se složile, momak iz El Serita stiže u Humsku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading