OPOMENA ZA PARTIZAN: Šerif savladao Olimpik!

Autor:

Sport

31.01.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moldavci slavili sa 2:1, golove su postigli Amin Talal i Stjepan Radeljić.

OPOMENA ZA PARTIZAN: Šerif savladao Olimpik!

Foto: Tanjug/AP

Moldavski Šerif je u toku jučerašnjeg dana odigrao prvu kontrolnu utakmicu u Turskoj, rival mu je bio Olimpik iz Uzbekistana i Moldavci su dobili meč sa 2:1. Golove su postigli Amin Talal i Stjepan Radeljić.

 

 

Izgleda, ipak, da u taboru moldavskog prvaka ne daju previše pažnje pripremnim utakmicama, tako da na klupskom sajtu pored rezultata i strelaca nije objavljen i sastav koji je igrao protiv Olimpika. Isti slučaj je bio i na prvoj pripremnoj utakmici, koju je Šerif odigrao kod kuće, pre puta za Tursku, protiv Dinamo-Auta, koju je dobio sa 5:0.

Šerif će u Beleku odigrati još dve kontrolne utakmice, protiv danskog Nordsjelanda (4. februar) i ukrajinskog Krivbasa (8. februar).

Prvi meč između Partizana i Šerifa u plej-of rundi Lige konferencije igraće se 16. februara u Moldaviji, dok je revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading