SAGA ĆE TRAJATI DO POSLEDNJEG MINUTA PRELAZNOG ROKA: Dušan Tadić dogovorio lične uslove sa Romom!

Autor:

Sport

31.01.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav posao zavisi od toga da li će redove "vučice" napustiti Nikolo Zaniolo. Italijan je na izlaznim vratima tog kluba, ali neće da ode po svaku cenu.

SAGA ĆE TRAJATI DO POSLEDNJEG MINUTA PRELAZNOG ROKA: Dušan Tadić dogovorio lične uslove sa Romom!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Tadić

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić mogao bi da napusti Amsterdam ove zime. Za njegove usluge je zainteresovana Roma, preneo je poznati italijanski novinar Nikolo Skira.

 

 

Međutim, čitav posao zavisi od toga da li će redove "vučice" napustiti Nikolo Zaniolo. Italijan je na izlaznim vratima tog kluba, ali neće da ode po svaku cenu. To se videlo kada je odbio Bornmut, nakon što je Roma prihvatila ponudu od 30 miliona plus bonuse. Igraču verovatno nije dovoljno atraktivno da nastupa za "trešnjice" i bori se za ostanak u Premijer ligi i pre bi u Totenhem koji je takođe bio zainteresovan.

Ukoliko se desi da poslednjeg dana ode, na njegovo mesto bi sitgao Tadić koji je navodno već dogovorio ugovor na dve i po godine.

Kako bilo, rok je do utorka uveče u ponoć i do tada će Tadić čekati rasplet i eventualan odlazak iz Amsterdama posle pet godina u Ajaksu i 220 odigranih utakmica u svim takmičenjima za "kopljanike" (97golova, 103 asistencije).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading