PREMIJERA ZVEZDINOG PROLEĆA: Veliko breme na leđima Miloša Milojevića i njegovih pulena!

Autor:

Sport

31.01.2023

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli utakmicu u subotu dočekuje sa impozantnim skorom i gol razlikom 47:8, kada je reč o otvaranjima proleća u 21. veku.

PREMIJERA ZVEZDINOG PROLEĆA: Veliko breme na leđima Miloša Milojevića i njegovih pulena!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Crvena zvezda će 4. februara od 16 časova utakmicom protiv Vojvodine startovati drugi deo sezone, a učinak u 21. veku na prolećnim premijerama nagoveštava da se na Marakani očekuje sjajan meč.

Republika

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

 

Zvezda u 21. veku na uzorku od 22 utakmice, ima skor od 19 pobeda i svega tri remija. Bilo je tu trijumfa nad brojnim superligaškim ekipama, pa je tako jedna od najboljih prolećnih premijera bila kada je u večitom derbiju savladan Partizan rezultatom 4:1, pre 15 godina. Ipak, crveno-beli su najubedljiviji bili protiv Čukaričkog, na samom početku 21. veka, ali i protiv rivala ove subote, ekipe Vojvodine, koju je aktuelni šampion sa 4:0 pobedio 2019. godine. Zvezda je tada sa dva gola Ričmonda Boaćija, kao i pogocima Veljka Simića i Milana Pavkova najavila furiozno proleće koje je usledilo, nakon kojeg je odbranjena titula prvaka Srbije. 

 
Interesantno je da je Crvena zvezda na Marakani bez greške kada su u pitanju prolećne premijere, a da su jedine remije upisali na gostovanjima, protiv Bežanije, Partizana i Radničkog iz Niša. 
 
Zvezda utakmicu u subotu dočekuje sa impozantnim skorom i gol razlikom 47:8, kada je reč o otvaranjima proleća u 21. veku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading