Crvena zvezda u NEOČEKIVANOM problemu!

Autor:

Sport

30.01.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će se desiti do kraja prelaznog roka?

Crvena zvezda u NEOČEKIVANOM problemu!

Foto: Starsport

Marko Rakonjac i Strahinja Eraković

Fudbaleri Crvene zvezde završili su pripreme u Antaliji i ulaze u završnu fazu treninga pred nastavak Superlige Srbije.

Prelazni rok ulazi u finiš, od pojačanja su stigli Aleks Vigo, Uroš Spajić i Lazar Nikolić, a rešenje u napadu se i dalje traži.

Na meti je bio i fudbaler Lokomotive iz Moskve, Marko Rakonjac, ali je u ovim pregovorima došlo do neočekivanog zapleta. Menadžer ovog fudbalera, Igor Gluščević, otkrio je za ruske medije šta se sve dešava oko ove teme.

Za sada, nemamo konkretnih vesti o mogućem prelasku Rakonjca u Zvezdu. Očekujemo da će ih biti u narednih nekoliko dana. Mogu da kažem da su pregovori zakočili. Teško je reći da li je Crvena zvezda zaista ozbiljno zainteresovana ili nije. Oba kluba imaju svoje argumente. S obzirom da se prelazni rok uskoro zatvara, nešto bi trebalo da se desi - rekao je Gluščević ruskim medijima.

Crveno-beli su Lokomotivi ponudu pozajmicu na šest meseci i otkupnu klauzulu u julu, ali je pitanje da li će do realizacije transfera doći.

Marko Rakonjac rođen je u Bijelom Polju 25. aprila 2000. godine, a tokom karijere igrao je za mlađe kategorije kluba iz svog grada, Jedinstva, a zatim je bio u Čukaričkom, IMT-u i ponovo u Čukaričkom odakle je otišao u Lokomotivu iz Moskve.

Ove sezone odigrao je 15 utakmica u svim takmičenjima, a ima samo jednu asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading