LETOS JE BIO NA PEDALJ OD "MARAKANE": Nesuđeno pojačanje Zvezde danas će zaigrati protiv Partizana!

Autor:

Sport

27.01.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele čeka "generalka" protiv CSKA, nastavak sezone se bliži.

LETOS JE BIO NA PEDALJ OD "MARAKANE": Nesuđeno pojačanje Zvezde danas će zaigrati protiv Partizana!

Foto: Republika

Adolfo Gaič (sa brojem 21)

Fudbalere Partizana od 15 časova po srednjeevropskom vremenu u Beleku očekuje generalna proba pred nastavak sezone, a rival crno-belih biće "bratski" CSKA.

Zanimljivo je da je u protokolu Moskovljana i argentinski centarfor Adolfo Gaič, koji je letos bio na meti Crvene zvezde. Crveno-beli su u finišu letnjeg prelaznog roka tražili pojačanje na poziciji "devetke", nakon što su Milan Pavkov i Ohi Omoidžuanfo napustili "Marakanu", ali nisu uspeli da se dogovore sa "armejcima" oko načina isplate velike plate koju argentinski golgeter zarađuje u prestonici Rusije (900 hiljada evra po sezoni).

Gaič će susret početi sa klupe za rezerve, ali će dobiti priliku da zaigra u drugom poluvremenu.

Vezista CSKA i bivši as "parnog valjka" Saša Zdjelar propušta utakmicu zbog problema sa zadnjom ložom, dok u protokolu nema bivšeg desnog beka aktuelnog prvaka Srbije Milana Gajića.

Navijači velikana iz Moskve napravili su lepu atmosferu, a na tribini su istakli i srpske zastave, sve iz ugla tradicionalno odličnih odnosa koje neguju sa grobarima.

Republika

Foto: Republika

Delić atmosfere iz Beleka

Podsetimo da je Partizan jutros doživeo prvi poraz na pripremama od danskog Horsensa (0:1), a sezonu će nastaviti 5. februara gostovanjem Napretku na stadionu "Pod Bagdalom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading