IZNENAĐUJUĆI TRANSFER: Kejlor Navas stiže u Notingem Forest

Autor:

Sport

27.01.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostarikanac je dao pristanak za transfer, a ostaje da se PSŽ i "šumari" dogovore oko realizacije posla.

IZNENAĐUJUĆI TRANSFER: Kejlor Navas stiže u Notingem Forest

Foto: Tanjug/AP

Iskusni 36-godišnji golman Pari Sen Žermena, Kejlor Navas, prihvatio je ponudu Notingem Foresta da karijeru nastavi u Premijer ligi.  Kostarikanac je izgubio mesto u startnoj postavi "svetaca", trenutno je rezerva Điđiju Donarumi, a dobio je nekoliko ponuda za nastavak karijere.

 

 

Jedna je stigla iz Saudijske Arabije od Al Nasra, kluba u koji je nedavno prešao Kristijano Ronaldo. Međutim, Navas im se zahvalio na ponudi i poručio da želi da ostane u Evropi.

U međuvremenu ga je kontatirao Notingem Forest i dopala mu se ideja da se u poznim godinama oproba u elitnoj engleskoj ligi, nakon što je u dosadašnjoj karijeri pored Kostarike (Saprisa) branio u Španiji (Albasete, Levante, Real Madrid) i Francuskoj (PSŽ). Navas je dao pristanak, a ostaje da se dva kluba dogovore oko realizacije transfera.

Kejlor Navas je svoje najblistavije trenutke imao u Real Madridu. Sa gigantom iz prestonice Španije osvojio je tri Lige šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading