PO ZAVRŠETKU PRIPREMA, PETRIĆ JASNO PORUČIO: Već znam kojih 11 će zaigrati na prolećnoj premijeri

Autor:

Sport

27.01.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana nema dilemu kada je startna postava za nastavak šampionata u pitanju.

PO ZAVRŠETKU PRIPREMA, PETRIĆ JASNO PORUČIO: Već znam kojih 11 će zaigrati na prolećnoj premijeri

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana su zimske pripreme u Beleku završili porazom od CSKA iz Moskve, a svoje utiske posle tog meča izneo je šef stručnog štaba vicešampiona Srbije Gordan Petrić.

Generalno sam zadovoljan, ono što smo planirali, to smo i uradili, igrači su fizički spremni, imali smo utakmice gde smo kombinovali sastave, i svi igrači koji su odigrali utakmice zaslužili su prvu postavu, ali sve će zavisiti od moje odluke za sedam dana - rekao je Petrić sumirajući cele pripreme.

Prolećni deo sezone će crno-beli započeti u nedelju, 5. februara, gostovanjem Napretku u Kruševcu.

Znam ko će istračati u Kruševcu, gde je Napredak uvek nezgodan, videćemo kakav će biti i teren, ali sigurno imam u glavi ko će igrati.

Republika

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Ovih 21, 22 igrača koje smo imali u rosteru za prvi tim, oni će izvući ovu polusezonu pred nama, svi su dobili šansu, svi su imali istu minutažu na pripremama, videćemo. Vraćam se na to da smo ovde bili 16 dana, nismo imali niti jedan problem, ono što smo imali u glavi da uradimo, odradili smo, svi zu fizički spremni za nastavak - podvukao je Petrić.

"Parni valjak" je na pripremama u Turskoj odigrao sedam utakmica, a upisao je samo jednu pobedu (Ahmat), četiri remija (Univerzitatea Krajova, Mladost Lučani, TSC, Austrija Beč) i dva poraza (Horsens, CSKA).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading