ZVEZDA MERKA NOVOG STRANCA: Tekpiti iz Ludogoreca na radaru crveno-belih (VIDEO)

Autor:

Sport

27.01.2023

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutna cena krilnog napadača iz Gane je 3.500.000 evra. Veliko je pitanje i da li bugarski tim želi da proda snažnog ofanzivca koji je ušao u poslednju godinu ugovora. Ipak, sve bi moglo da se promeni do leta.

ZVEZDA MERKA NOVOG STRANCA: Tekpiti iz Ludogoreca na radaru crveno-belih (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Poraz Crvene zvezde od Ludogoreca na pripremama u Antaliji obeležio je povremeni reprezentativac Gane Bernard Tekpiti (25).

To je bilo dovoljno da se po saznanju "Maxbet sporta" njegovo ime nađe u tefteru čelnika Crvene zvezde. Kao prototip brzog i fizički snažnog fudbalera kakav je crveno belima potreban za Ligu šampiona. 

Trenutna cena krilnog napadača iz Gane je 3.500.000 evra. Veliko je pitanje i da li Ludogorec želi da proda snažnog ofanzivca koji je ušao u poslednju godinu ugovora. Ipak, sve bi moglo da se promeni do leta.

Bernard Tekpiti je rođen u Akri 1997. godine, ponikao je u lokalnom Unistaru, a onda se preselio u Šalke. Nakon nekoliko pozajmica preselio se 2021. u Ludogorec za 900.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading