ŽIVELI U RUSIJI, DOSELILI SE U BEOGRAD I ONDA SE DESIO HOROR: Marijana KRVNIČKI IZBOLA muža, iz vrata mu šikljala krv kad je izlazio iz zgrade!

Autor:

Hronika

27.01.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novac nije bio motiv Marijaninog napada na muža, tvrde komšije.

ŽIVELI U RUSIJI, DOSELILI SE U BEOGRAD I ONDA SE DESIO HOROR: Marijana KRVNIČKI IZBOLA muža, iz vrata mu šikljala krv kad je izlazio iz zgrade!

Foto: ST/N.PANČIĆ, facebook

Marijana B. (40) pokušala je juče oko 6.15 časova da ubije supruga Miloša (40), pred njihovo dvoje maloletne dece, tako što mu je zarila nož u vrat, u njihovom porodičnom stanu u Miklošićevoj ulici u Beogradu. Iako je reč o veoma situiranoj porodici, poznanici veruju da je do zločina došlo zbog nekih nesuglasica, a Miloš se nalazi u stanju opasnom po život, dok je Marijana uhapšena odmah nakon zločina

Do pokušaja ubistva došlo je u zgradi, koja ima pet stanova, a koja je u vlasništvu sukobljenih supružnika. Njihovi stanari za naš list kažu da su prepašćeni zločinom, jer je bračni par sa dvoje dece delovao kao sasvim skladna porodica koja nema velikih problema. 

- Tog jutra sam čuo sam buku i galamu, a veoma brzo i zapomaganje i kukanje. Nakon toga, jedno vreme bila je tišina, ali ubrzo je pristigla Hitna pomoć koja je odvezla komšiju Miloša, kojem je išla krv iz vrata. Kasnije sam čuo da ga je supruga ubola nožem. Milošu se lekari trenutno bore za život, a Marijanu je policija odvela iz stana nakon nekoliko sati, ali bez lisica. Delovala je potpuno pogubljeno, bleda u licu i nekako van sebe - kaže komšija supružnika za Republiku. 

Kako dalje kaže naš sagovornik, Miloš i Marijana imaju dvoje dece, koja idu u osnovnu školu, a da su u trenutku stravičnog zločina bili budni.  

- Najtužnije od svega je da su deca prisustvovala tome. Čula se njihova vriska i zapomaganje, verovatno su oni pozvali policiju, jer ih je probudilo očevo jaukanje i dozivanje upomoć. Da se to desil kasnije, deca bi verovatno otišla u školu i izbegli bi da tragedičnu scenu gledaju svojim očima - navodi šokirani stanar. 

On objašnjava da je bračni par sa Voždovca stekao bogatstvo radom u Rusiji, nakon čega su se vratili u Srbiju gde su uložili u brojne investicije. 

- Milošev otac je veoma uticajan i preduzimljiv. On je građevinski inženjer, kao i Miloš. Dugo se bave time. Imaju i stanove u Vrnjačkoj banji, koje izdaju, nekoliko lokala... Ne verujem da bi novac mogao biti motiv napada. Oni su jedno desetak godina živeli u Rusiji, pa su se vratili u Beograd. Prvo je došao Miloš, a za njim i Marijana sa decom - kaže nam komšija.  

Naši reporteri zatekli su juče u stanu, u kojem se odigrao zločin, jednu stariju gospođu, verovatno majku jednog od supružnika, koja nam je kratko rekla da nema šta da izjavi, nakon čega je zatvorila vrata. 

Stanari Miloševe zgrade za vlasnika imaju samo reči hvale i naglašavaju da je on dobar čovek, koji je uvek spreman da pomogne. 

Savladala kršnog čoveka

Komšijama bračnog para nije jasno kako nesrećni Miloš nije uspeo da se odbrani od Marijane jer, kako kažu, on veoma krupniji od nje. 

- On ima oko 130 kila, pravi kršni muškarac, dok je ona dosta sitnija od njega. Ne znam kako nije uspeo da joj otme nož kada je video da ga je uzela - priča jedan stanar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
gago

27.01.2023 18:29

Bolesna ljubomora,nista drugo.Pise se samo o nasilju nad zenama.......