VEČITI, REAGUJTE! TOP klasa igrači! Slobodni kao ptice na grani, Partizan i Zvezda mogu da ih potpišu?

Autor:

Sport

26.01.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o vrhunskim fudbalerima koji su bez angažmana.

VEČITI, REAGUJTE! TOP klasa igrači! Slobodni kao ptice na grani, Partizan i Zvezda mogu da ih potpišu?

Foto: Starsport

Detalj sa 168. Večitog derbija

Fudbalski klub Crvena zvezda bila je veoma aktivna u ovom zimskom prelaznom roku, za razliku od Partizana koji još uvek nije ozvaničio pojačanje. Zvezda je uspela da dovede Uroša Spajića, kao i Aleksa Viga, međutim, crveno-beli žele da dodatno ojačaju tim.

Ako pogledamo listu slobodnih igrača na poznatom sajtu "Transfmarkt", "večiti" bi tu mogli da proberu sjajne igrače, iskusne fudbalere koji su godinama nastupali u TOP ligama.

Republika

Foto: Printscreen/Transfermarkt

Lista TOP slobodnih agenata na fudbalskom tržištu

 

Imena poput Florijana Tovana, Iska, Hesea, Šime Vsaljka, Telja, ali i našeg Nikole Maksimovića, svakako bi dobro došli "večitima".

Iskustvo, ali i znanje u nogama. Pitanje je samo da li su Zvezda i Partizan spremni za takav poduhvat. Tačno je da košta, ali "večiti" mogu da se ispruže za još koji milion... Setimo se samo Tariba Vesta koji je svojim iskustvom odveo Partizan u Ligu šampiona 2003. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading