BIVŠI AS ORLOVA TRENIRA SA PARTIZANOM! Crno-beli na pragu POJAČANJA?

Autor:

Sport

22.01.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako će "grobari" reagovati?

BIVŠI AS ORLOVA TRENIRA SA PARTIZANOM! Crno-beli na pragu POJAČANJA?

Foto: Starsport/Ilustracija

Fudbaleri Partizana nalaze se u Turskoj, tačnije u Antaliji, gde vredno rade i bruse formu pred nastavak obaveza u prolećnom delu tekuće sezone. 

Crno-bele čeka nastavak šampionske trke sa Crvenom zvezdom kao i učešće u nokaut fazi Lige konferencija gde će na megdan moldavskom Šerifu.

Republika

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Miloš Jojić

Nekadašnji reprezentativac Srbije (pet nastupa u "A" timu Orlova) Miloš Jojić, nalazi se sa crno-belima na pripremama u Turskoj.

Iako još uvek nije ozvaničio povratak u Humsku, jojić vredno trenira sa ostatkom ekipe, što na priloženom video snimku možete i videti.

Jojić se u Partizan vratio u jesen 2020. godine, a Humsku je napustio prošlog leta. Međutim, povratak među crno-bele je sve izvesniji...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Karlito

22.01.2023 22:13

Ako potpise nek odma bjeze iz kluba, bolje im je. NAKON SVEGA, USUDJUJU SE DA GA VRATE, PA NI MLADOST LUCANI NIJE HTJELA DA GA UZME NAKON OTKAZA KOJI JE DOBIO POSLE STANOJA. UPRAVA NAPOLJEEEE, TREBAAA NAM KRILOOOO, SPICCCCC, A NE BABA JOJIC.