ŠOK NA PRIPREMAMA PARTIZANA: Grobarima ovo tera suze na oči!

Autor:

Sport

22.01.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se neće svideti navijačima crno-belih.

ŠOK NA PRIPREMAMA PARTIZANA: Grobarima ovo tera suze na oči!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana trenutno se nalazi u Beleku, gde se pripremaju za nastavak sezone u Superligi Srbije i Ligi Konferencija.

Igrači crno-belih su danas odradili jutarnji trening, a popodne su izašli na terene u Beleku, gde je na programu bio i večernji trening. Ipak, ono što navijačima Partizana svakako ne ide u prilog jeste to koja ekipa trenira na terenu pored.

U pitanju je tim bugarskog Ludogoreca, sa kojim Partizan nikako nema lepe uspomene. Naime, srpski i bugarski tim su se sastali dve godine zaredom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a oba puta su Bugari bili uspešniji.

Foto: republika.rs

Trening Ludogoreca

U kvalifikacijama za elitno evropsko takmičenje ove dve ekipe su se sastale u sezoni 2013/14, kada je Ludogorec slavio u Razgradu sa 2:1, a do pobede su došli i u Beogradu, rezultatom 1:0, pa su nastavili dalje.

Iste ekipe su se sastale i godinu dana kasnije, a ponovo su Bugari bili uspešniji, pošto su nakon dva remija produžili dalje u kvalfikacijama.

Foto: republika.rs

FK Ludogorec Razgrad

Svakako, ovaj prizor ne budi lepa sećanja navijačima, koji sigurno nisu srećni kada vide ko se nalazi na terenu pored. 

Fudbaleri Partizana nastavljaju dalje sa pripremama, a u februaru ih čeka nastavak borbi u Superligi Srbije, ali i u Ligi konferencija, gde će igrati protiv Šerifa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading