Srpski AS vodi Crvenu zvezdu u svetlu budućnost! Zadužio je dres SRPSKOG ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

23.01.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Briljantan je!

Srpski AS vodi Crvenu zvezdu u svetlu budućnost! Zadužio je dres SRPSKOG ŠAMPIONA!

Foto: Starsport

Marakana

Talentovani golman mlade reprezentacije Srbije Jovan Miladinović, debitovao je, kao šesnaestogodišnjak, za seniore Crvene zvezde na meču sa Dinamo Tbilisijem, i sa nekoliko sjajnih odbrana u finišu meča pokazao da je pred njim blistava budućnost.

 

- Ostvario mi se dečački san, tako da sam još uvek pod emocijama. Mislim da nema lepšeg osećaja nego kada dobijete priliku da branite u prvom timu Crvene zvezde. Meni su ovo druge pripreme sa ekipom, letos sam trenirao i stekao veliko iskustvo, tokom jeseni sam to potvrđivao partijama u omladincima i sada sam dobio šansu na velikoj sceni. Zahvalio bih se treneru Milošu Milojeviću na ukazanoj prilici, kao i trenerima golmana Dušanu Gašiću i Nemanji Supiću, ali naravno i mojim kolegama - Milanu Borjanu, Nikoli Vasiljeviću i Zoranu Popoviću, jer jedni druge činimo boljima iz dana u dan - počeo je Miladinović.

Rođeni Kraljevčanin je tako postao prvi fudbaler rođen 2007. godine koji je zaigrao među seniorima Crvene zvezde. 

- Nedavno sam baš video objavu na Zvezdinom instagramu koji su prvi fudbaleri iz generacija, a da su zaigrali za seniore, i znam da se u tom društvu nalaze veličine poput Grujića i Jovića. Nema šta, polaskan sam. Malo je specifična situacija, jer sam u dva dana, imao priliku da branim na dve seniorske utakmice, prvo za Grafičar protiv Šiofoka, a potom i za Crvenu zvezdu protiv Dinamo Tbilisija, tako da nisam mogao da poželim lepši poklon za 16. rođendan.

Ambicije i snovi ostaju isti...

- Sve što se mene tiče je vezano za Crvenu zvezdu. Prvi deo sna sam ostvario, sada ću se boriti da debitujem na takmičarskoj utakmici, a onda korak po korak - rekao je Miladinović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Takvih na kilo

23.01.2023 01:21

Prima GOL sa 40 metara preko ruke. JAKOG mi GOLMANA. Osim visine nista.