BLAMAŽA KAKVU NE PAMTI: Reprezentativac Srbije PONIŽEN!

Autor:

Sport

21.01.2023

20:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofa.

BLAMAŽA KAKVU NE PAMTI: Reprezentativac Srbije PONIŽEN!

Foto: Starsport

Ekipa Kelna je na svom terenu rasformirala Verder iz Bremena rezultatom 7:1 u 16. kolu nemačke Bundeslige.

 

 

Jarčevi su od prvog sudijskog zvižduka počeli agresivn, do prvog pogotka stigli su u devetom minutu kada je Maina bio precizan. Do 21. minuta je već bilo 3:0, a dva puta je strelac bio Štefan Tiges. Prva dva gola su bila plod Verderovih grešaka, dok je treći Tiges dao tako što je lobovao Čeha Jiržija Pavlenku.

Eljes Shiri je dao četvrti gol, da bi mladi vezista Denis Huseinbašić povisio na 5:0. Do kraja poluvremena je Niklas Filkrug dao gol za goste iz Bremena i na kraju je to bio i utešni pogodak. Bio je to gol glavom posle centaršuta.

Nije Verder imao snage za povratak, a Keln je imao snage za još dva gola. Samo deset seknudi je trebalo Jarčevimaza 6:1. Skiri je dao gol posle centaršuta Maine, a pogodio je makazicama. Za sedmi gol je zaslužan defanzivac Verdera Marko Fridl koji je dao autogol. Srpski reprezentativac Miloš Veljković je inače bio starter za Verder i igrao je celu utakmicu.

Obe ekipe su trenutno u sredini tabele, a ovim rezultatom Keln je nastavio sjajan niz od 11 utkamica kod kuće bez poraza protiv Verdera. Klub iz Bremena nije dobio u ovom gradu preko dve decenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading