MISLILA SAM DA JE ĐAVO! Ispovest ćerke serijskog ubice: U novinama sam saznala da je MOJ OTAC ISKASAPIO ŽENU (VIDEO)

Autor:

Svet

21.01.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispovest ćerke serijskog ubice, Džen Karson ledi krv u žilama, a mnogima tera suze na oči.

MISLILA SAM DA JE ĐAVO! Ispovest ćerke serijskog ubice: U novinama sam saznala da je MOJ OTAC ISKASAPIO ŽENU (VIDEO)

Foto: Printscreen YT

Džen Karson (44) imala je detinjstvo kakvo niko ne bi poželeo za svoje dete, a njen život totalno se promenio kada je napunila samo 8 godina. Naime, ona je još kao dete saznala da je njen otac Džejms Karson "ubica veštica iz San Franciska", kako su ovog serijskog ubicu prozvali.

Njena ispovest mnogima tera suze na oči, a priznala je kako je sve vreme mislila sa ima srećno detinjstvo i ispunjeno detinjstvo, ali joj se iluzija ubrzo srušila. Imala je roditelje koji su tada bili savremeni, te su je na taj način i vaspitavali. Taj način i odgoj vaspitanja za tada malu devojčicu kasnije je ostavio traumatično iskustvo.

- Moj tata nije radio, prodavao je travu po ceo dan. Jednom kada sam bila još u vrtiću, igrali smo se kod kuće, a ja sam počela da motam džointe. To je bila tad za mene sasvim normalna stvar - rekla je ona.

U svojoj izjavi za Crime Watch Daily ispričala je kako se te 1978. godine sve promenilo kada je njen otac upoznao dotičnu Suzan Barns, u koju se momentalno zaljubio. Postali su nerazdvojni i on se momentalno odselio kod nje, a Džen je tada imala samo pet godina, piše Najžena.

Tada u tom periodu kada se preselio kod nje, promenio je i svoje ime Džejms u Majk.

-Džejms me je uvek mazio po kosi i pričao mi bajke, Majk bi me jedva pogledao - ispričala je ona.

Za jako kratak period je oženio Suzan i sve dublje i dublje ulazio u svet droge.

- Nje sam se veoma plašila, nisam je volela, imala je jako strašne oči, kao Čarli Menson - rekla je.

Džen je otkrila da je preživela pravi pakao i maltretiranje od strane maćehe, koja ju je danima izgladnjivala i tukla. Njihova kuća takođe je bila neuobičajena. Imali su veliki vodeni krevet, a oko njega same biljke marihuane, dok je sve ličilo na horor film.

Godine 1983., ovaj par je uhapšen zbog tri ubistva. Postojala je sumnja da je ukupno devet osoba stradalo od ,,njihove ruke'' ali nisu imali dovoljno dokaza.

- Pronašla sam članke u novinama. Sećam se da se spominjalo dekapitiranje, nisam razumela šta to znači. Kad sam sve pročitala, shvatila sam da su ženi zaboli 13 puta nož u vrat i da su je tukli po glavi tiganjem... I tad je započela moja bitka s noćnim morama - ispričala je nesrećna žena, prenosi Stil.

 

 

Osećala je veliki stid i sram zbog očevih postupaka, što je dalje uticalo na njenu psihu. Ubrzo je počela i da se bori sa suicidnim mislima, a pokušala je da se ubije predoziranjem tabletama, jer već tada nije mogla da živi u toliko strahu i odbacivanje od ljudi.

- Mislila sam, ako je moj tata mogao da ubije ljude, onda svako može da bude ubica. Počela sam da se bojim svih. Noću bih svoju sobu zabarikadirala s nameštajem da niko ne može da uđe. Ispod jastuka sam držala nož i makaze - rekla je za kraj Džen, koja je na kraju ove traume uspela da se izbori uz pomoć psihologa.

Danas radi sa decom posebnih potreba i kao savetnica koja pomaže porodicama zločinaca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading