DETONACIJA NA MARAKANI! Zvezda dovela TOP POJAČANJE - platiće ga 2.600.000 evra?

Autor:

Sport

21.01.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigla i zvanična potvrda.

DETONACIJA NA MARAKANI! Zvezda dovela TOP POJAČANJE - platiće ga 2.600.000 evra?

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Crvena zvezda nastavlja aktivnosti u zimskom prelaznom roku, te je novo pojačanje našeg najtrofejnijeg kluba desni bek Aleks Vigo koji dolazi na jednogodišnju pozajmicu uz mogućnost otkupa za 2,6 miliona evra.

Dobrodošlicu Aleksu Vigu koji se priključio saigračima u Antaliji, prvi je poležeo sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela. 

 
Pre svega bih pozdravio Aleksa i poželeo mu dobrodošlicu, uz veru da će ostati u Zvezdi dugi niz godina. Dolazi iz zemlje svetskog prvaka, iz veoma kvalitetne argentinske lige gde je igrao za River Plejt, Independijente i Kolon. Iza sebe ima veliki broj prvenstvenih utakmica i on je desni bek kog smo tražili i koji će se, verujem, izuzetno dobro uklopiti u naš tim. Ono što ga krasi su izuzetne moralno voljne osobine, koje poseduju svi argentinski fudbaleri, atletski je veoma dobar, poseduje brzinu i može da se ponavlja po desnoj strani. Sigurno će se veoma dobro uklopiti u zahteve trenera Milojevića - rekao je Mrkela, a potom je dodao da je Zvezda dovela defanzivca kakav joj je nedostajao. 
Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Mrkela i Vigo

Tražili smo takvog igrača, a nije lako naći desnog beka, jer je to deficitarna pozicija. Međutim, naš skauting ga je dugo pratio i želeli smo igrača takvih karakteristika. Zvezda igra ofanzivno, naši bekovi su stalno usmereni ka napred, a Aleks je igrač koji može konstantno da se ponavlja tokom utakmice. 

Sa osmehom na licu i željom da uđe u srca navijača Crvene zvezde, Aleks Vigo se predstavio zvezdaškoj javnosti.

Veoma sam srećan što sam došao u Zvezdu koja je veliki klub i čega sam svestan. Hvala sportskom direktoru na lepim rečima i siguran sam da ću ispuniti sve zadatke koji su postavljeni pred mene, te da ću pokazati ono najbolje zbog čega sam došao. Upoznat sam sa Zvezdinom veličinom, kao i činjenicom da klub ima ogromnu bazu navijača, a to je jedan od razloga zbog kog sam i došao, kao i da osvajam trofeje. Sebe bih opisao kao izuzetno ofanzivnog beka, ali pružam maksimum i kada je defanziva u pitanju. Fizički se dobro osećam, spreman sam da igram, tako da sam na raspolaganju stručnom štabu - počeo je Vigo, a potom je razmotrio mogućnost nastupa u Ligi šampiona, ukoliko crveno-beli odbrane titulu.

Sviđa mi se ideja igranja Lige šampiona. Čeka nas proleće, kada će, nadam se, sve proći dobro, a potom i najveće takmičenje u Evropi. Nadam se da ću imati priliku da zaigram u Ligi šampiona. Sve ću uraditi za uspeh Crvene zvezde... Upoznat sam i sa večitim derbijem, slično rivalstvo imamo i u Argentini između Rivera u kom sam igrao i Boke. Iskreno, nisam do sada gledao večite derbije, uglavnom sam Zvezdu pratio u međunarodnim utakmicama, ali biće to sjajno iskustvo za mene - podvukao je Vigo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading