RAPSODIJA U ZVEZDI: Desni bek STIŽE na Marakanu, crveno-beli dobili VELIKO POJAČANJE!

Autor:

Sport

13.01.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je saga oko potpisa gotova.

RAPSODIJA U ZVEZDI: Desni bek STIŽE na Marakanu, crveno-beli dobili VELIKO POJAČANJE!

Foto: Starsport

Marakana

Posle nekoliko dana šuškanja u medijima, deluje da je saga oko dolaska sjajnog desnog beka u Crvenu zvezdu gotova. Kako prenosi "TyC Sports", najtrofejniji srpski klub je postigao dogovor sa Aleksom Vigom, desnim bekom River Plejta, pa će Argentinac stići u Zvezdu na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa koji će iznositi 2.600.000 evra.

Trenutno je u toku razmena dokmenata između Crvene zvezde i Rivera, a ukoliko se u narednih par dana ne desi nešto nepredviđenu, Vigo će sledeće nedelje doći u Beograd, gde će obaviti lekarske preglede, a zatim postati novi fudbaler crveno-belih.

Za Viga su se interesovale i argentinske ekipe Atletiko Taljares i Atletiko Tukuman, kao i bugarski Ludogorec, koji je bio najveći rival Zvezdi. Ipak, srpski tim je bio brži, pa je uspela da situaciju reši u svoju korist.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleks Vigo u dresu River Plejta

Vigo je prošle sezone odigrao 42 utakmice na pozajmici u Independijenteu, koji je imao opciju otkupa igrača za 2.500.000 dolara i 50 odsto od naredne prodaje, ali je na kraju nije iskoristio. Nakon toga mu je Martin Demikelis, trener Rivera, saopštio da je slobodan u potrazi nove sredine, ali ona na kraju nije dugo potrajala.

Epilog situacije je da je Crvena zvezda konačno dobila igrača na poziciji desnog beka, koja je već nekoliko godina problematična za Zvezdu. Nekoliko igrača se okušalo na toj poziciji, ali je osim Marka Gobeljića, jedino Strahinja Eraković na duže strane igrao uz desnu aut liniju, što je slabilo centralni deo Zvezdine odbrane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading