SJAJNE VESTI IZ ANTALIJE: Da li je ON Zvezdin DŽOKER?

Autor:

Sport

13.01.2023

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantne novosti sa priprema crveno-belih.

SJAJNE VESTI IZ ANTALIJE: Da li je ON Zvezdin DŽOKER?

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su odradili i popodnevni trening u Antaliji, a i on je bio izuzetno jakog intenziteta, praktično kao i svaki do sad. Ono što je sve u crveno-belom obradovalo su vremenski uslovi, s obzirom da na to da je trening protekao bez padavina.

 

 

Na početku su se izabranici Miloša Milojevića zagrevali igrom na sredini terena, odnosno popularnom "ševom". Nakon toga napravljen je skraćeni teren, na kom su crveno-beli podeljeni u dve grupe odmerili snage, a akcenat je bio na pas igri i čuvanju lopte. Za to vreme, na drugom delu terena su napadači uvežbavali završnicu, a golmani pokušavali da ih spreče u postizanju golova. 
 
Sjajna atmosfera je vladala na popodnevnom treningu, a veliki udeo u tome imali su  prvotimci koji su u velikom broju situacija tokom završnice pogađali mrežu. Ofanzivni fudbaleri su bili najefikasniji, a pored Pešića, Kataija, Ivanića i Bukarija, posebno se istakao mladi Nemanja Motika, koji je bio veoma efektan i postigao najviše golova.
 
Prva provera na zimskim pripremama Crvenu zvezdu pčekuje za dva dana kada će protivnik biti Legija Gdanjsk, a meč je na programu od 15 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading