ODLAZAK SA MARAKANE: Ljubimac navijača na IZLAZNIM VRATIMA!

Autor:

Sport

13.01.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće se ovo svideti navijačima Crvene zvezde.

ODLAZAK SA MARAKANE: Ljubimac navijača na IZLAZNIM VRATIMA!

Foto: Starsport

Marakana

Saga oko odlaska Aleksandra Dragovića u ekipu Sampdorije traje već nedeljama, a čini se da se kraj ove sapunice i dalje ne nazire.

Iako se činilo da od odlaska ključnog igrača Crvene zvezde u italijanski tim, koji sa klupe predvodi Dejan Stanković, nema ništa, sada je najpoznatiji fudbalski novinar Fabricio Romano istakao da mogućnost da dogovora dođe i dalje postoji.

Prema Romanovim navodima, priča između fudbalera i ekipe i dalje postoji, a šanse i dalje ima da austrijski fudbaler srpskog porekla ode u Sampdoriju na pozajmicu.

Stav kluba je bio jasan, od samog početka da Dragović ne može da ide nigde. Pročitao sam šta je menadžer (od Dragovića) rekao, ali Dragović je pre neki dan bio na razgovoru sa Terzićem i jasno mu je rečeno. On je prihvatio da ostane do leta u Crvenoj zvezdi - rekao je Mitar Mrkela krajem prošle godine na temu odlaska ključnog Zvezdinog igrača sa Marakane.

Podsetimo, Sampdorija je ranije ponudila da štoper pojača tim iz Đenove putem pozajmice, a da potom bude otkupljen za 500.000 evra, pod uslovom da ne ispadne iz Serije A.

U tom slučaju bi se obeštećenje platilo u dve rate - 250.000 evra na leto, a 250.000 evra u decembru 2023. godine.

Ipak, Zvezda naravno nije prihvatila tu ponudu, a videćemo da li će do nekakvog dogovora na kraju doći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading