PROLIĆE ZNOJ I KRV: Partizanovci se spremaju da sruše Zvezdu

Autor:

Sport

12.01.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Turskoj će biti teško, ali moramo da damo sve od sebe da stignemo deset bodova zaostatka u Superligi za večitim rivalom, naoštreni su fudbaleri Partizana

PROLIĆE ZNOJ I KRV: Partizanovci se spremaju da sruše Zvezdu

Foto: Starsport

Partizan diže radnu temperaturu pred (ne)moguću misiju. Fudbaleri crno-belih otputovali su u turski Belek, gde će do povratka u Beograd 28. januara pokušati da podignu formu da bi mogli da naprave pravo čudo i anuliranjem deset bodova zaostatka za Crvenom zvezdom, te pokušaju da se domognu titule u Superligi, koja poslednjih pet godina nije završila u njihovim vitrinama.

Svesni su izabranici Gordana Petrića da ne zavisi sve samo od njih, ali za Srpski telegraf poručuju da će učiniti sve što je u njihovoj moći da nadoknade propuste iz prve polusezone, uz nadu da nije prekasno.

- Očekujem da se kroz treninge i utakmice pripremimo za nastavak sezone. Vredno smo trenirali u Beogradu, sada smo u Turskoj i znamo da će biti još teže. Ni ne treba da nam bude lako, moramo da damo sve od sebe, da prolijemo znoj i krv, uz veru da ćemo uspeti da najpre smanjimo zaostatak za Zvezdom, a onda i ostvarimo krajnji cilj i osvojimo titulu. Na nama je da pobeđujemo, da učinimo šta je do nas - rekao je Svetozar Marković za naš list.
 

Foto: Starsport

Ne da titulu - Svetozar Marković

Sveti će ovo biti prve pripreme od povratka u crno-belo jato, ali su svi već dobro naučili šta trener Petrić ceni. Osim na treninzima, Marković je raspoložen jer će svoje mogućnosti spoznati i u pet kontrolnih mečeva - Univerzitatea (15. januar) i Ahmat (19. januar), dok će 23. januara odmeriti snage najpre sa TSC (23. januar), a po podne i s bečkom Austrijom. Poslednjeg dana priprema 27. januara Partizan igra protiv Horsensa, pa generalnu probu s CSKA iz Moskve. Upravo od tih mečeva mnogo očekuje kapiten Slobodan Urošević.


- Kažu da rezultat u pripremnom periodu nije bitan, ali ja mislim da jeste. Tu se odmah spremaš psihološki da uđeš u sezonu - poručio je Urošević, pa se osvrnuo i na rad s trenerom Petrićem:

Foto: Starsport

Kapiten Partizana Slobodan Urošević

- Najteže nam je palo čuveno brdo, koje su nam napravili u trening-centru. Znali smo šta trener ceni, ali smo sada od početka u njegovom pripremnom procesu. Trener mnogo daje na fizičku spremu, ali i na detalje u igri. Njegova smirenost nam uliva samopouzdanje, a i od nas traži da budemo smireni. Da svako dodavanje bude odmereno, a zauzvrat imamo slobodu u igri, pa nam govori šta da ispravimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading