POSLE UŽASNE TRAGEDIJE: Ivica Dragutinović se prvi put oglasio nakon smrti oca i poslao DIRLJIVU poruku

Autor:

Sport

10.01.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšem fudbaleru je sigurno najteže.

POSLE UŽASNE TRAGEDIJE: Ivica Dragutinović se prvi put oglasio nakon smrti oca i poslao DIRLJIVU poruku

Foto: Telegraf/DraganKadić

Radoje Dragutinović, otac bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića, preminuo je juče ujutru, nakon što je izvršio samoubistvo, a njegovo telo je izvučeno iz reke Lim, na delu reke između Prijepolja i Bistrice.

Po prvi put se nakon ovog tragičnog događaja oglasio i Ivica, koji je na svom instagram profilu podelio crno-belu sliku svog oca.

Republika

Foto: Instagram/Printscreen/dragutinovic_ivica

Potresna objava Ivice Dragutinovića

Ivica je na svoj stori okačio sliku oca, na kojoj je napisao godine rođenja i smrti, uz emotikone sklopljenih ruku i slomljenog srca.

Sumnja se da je Radoje Dragutinović skočio u vodu s obližnjeg mosta, a razlog zašto je digao ruku na sebe i dalje je misterija, naročito ako se uzme u obzir da se tragedija dogodila na krsnu slavu Dragutinovića - Svetog Stefana. Takođe, prethodnih dana ništa nije ukazivalo da će otac našeg proslavljenog defanzivca skončati na tako jeziv način.

- Moj otac je pre neki dan bio s njim. Čovek je bio raspoložen i namirivao se za slavu. Bio je veseo - rekao je za Republiku izvor blizak porodici.

Radojev sin Ivica je proslavljeni reprezentativac naše zemlje u fudbalu, a u dresu sa nacionalnim grbom je odigrao ukupno 50 utakmica. Za samostalnu Srbiju je nastupao 22 puta, za Srbiju i Crnu Goru u 19 navrata, dok je SR Jugoslaviju predstavljao devet puta.

Svom pokojnom ocu, Ivica je podario troje unučadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading