BOMBA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Posle Ronalda, stiže LEGENDA iz Real Madrida!

Autor:

Sport

07.01.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki transfer na pomolu.

BOMBA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Posle Ronalda, stiže LEGENDA iz Real Madrida!

Foto: Tanjug/AP

Rukovodstvo Al Nasra zainteresovano je za fudbalera Reala i nekadašnjeg kapitena belgijske reprezentacije Edena Azara, prenose španski mediji.

Klub iz Saudijske Arabije je nedavno angažovao Kristijana Ronalda, u jednom od najšokantnijih fudbalskih transfera u istoriji, a Portugalac je sa ekipom iz Saudijske Arabije potpisao ugovor do juna 2025. godine.

Ipak, čini se da rukovodstvo Al Nasra ne planira tu da stane, već u svoje redove želi da dovede Azara, koji je svojevremeno bio među najboljim fudbalerima Evrope.

Foto: Tanjug/AP

Eden Azar u dresu Reala

Španski novinar Santi Auna, koji je stručnjak za fudbalske transfere, tvrdi da Real želi po svaku cenu da se reši najskupljeg pojačanja u istoriji madridskog kluba, pa to dodatno ide u prilog ovoj ekipi.

Azar je pre tri godine stigao u Real iz Čelsija uz obeštećenje od 115 miliona evra, međutim, belgijski fudbaler je često bio van terena zbog povreda i loše forme, a za madridski klub je odigrao 73 meča i postigao je samo sedam golova.

Španski mediji navode da bi Belgijanac u Al Nasru radio sa trenerom Rudijem Garsijom sa kojim je sarađivao u Lilu.

Podsetimo, Azar je posle Svetskog prvenstva u Kataru najavio da se povlači iz reprezentacije Belgije, nakon što su fudbaleri ove zemlje Mundijal završili već u grupnoj fazi, sa samo četiri osvojena boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading