TO JE LJUBAV! Bivši fudbaler Arsenala platio pola miliona iz svog džepa da bi igrao u trećem rangu!

Autor:

Sport

04.01.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnje.

TO JE LJUBAV! Bivši fudbaler Arsenala platio pola miliona iz svog džepa da bi igrao u trećem rangu!

Foto: Tanjug/AP

Iskusni napadač Lukas Perez istinska je legenda Deportiva, a kultni status u timu iz La Korunje učvrstio je činjenicom da je odvojio 500 hiljada evra iz svog džepa kako bi pre isteka ugovora napustio Kadiz i po treći put u karijeri postao fudbaler voljenog kluba.

 

 

Tim iz Galicije, koji je svojevremeno sa velikih uspehom igrao Ligu šampiona, sada se muči i nasupa u trećem rangu španskog fudbala.

Perez, koji je u prošlosti igrao kratko i za londonski Arsenal, potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa plavo-belima sa Rijazora.

Perez (34) je od 2016. do 2018. godine bio član Arsenala, ali se nije probio na „Emirejtsu“. Nastupao je još i za Rajo Valjekano, Karpate iz Lavova, Dinako Kijev, PAOK, Vest Hem, Alaves i Elće.

Na društvenim mreama Perez se zahvalio svim navijačima Kadiza na podršci, a Deportivo ga je dočekao sa velikim oduševljenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading