HRVATSKI NACIZAM ZGROZIO RUSE: Otkriveno zbog čega je Lovren NAJUREN iz Zenita!

Autor:

Sport

03.01.2023

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podigla se velika bura oko Hrvata.

HRVATSKI NACIZAM ZGROZIO RUSE: Otkriveno zbog čega je Lovren NAJUREN iz Zenita!

Foto: Tanjug/AP

Dejan Lovren i Luka Modrić

Vest da se Dejan Lovren vratio u Lion odjeknula je "kao grom iz vedra neba" evropskim medijima, a ruski portal "Soccer" otkriva detalje razlaza iskusnog defanzivca sa Zenitom.

 

 

Hrvat je već imao dogovoren produžetak saradnje sa ruskim velikanom na još dve sezone, ali ga je posle odličnog Mundijala politika koštala potpisa.

U tekstu sa naslovom "Zenit se posle skandala oslobodio defanzivca" i podnaslovom "Odlazak sa političkim prizvukom" jasno se ističe kako Lovrenu nije oprošteno "koketiranje sa nacizmom i ustaštvom", naročito od strane navijača kluba iz Sankt Petersburga koji su desničarski orijentisani.

"Kap koja je prelila čašu" tiče se proslave trećeg mesta "Vatrenih" na Mundijalu u Kataru na kojoj su Lovren i vezista Marcelo Brozović uzvikivali ozloglašenu parolu "Za dom - spremni", a podseća se i na pevača Marka Perkovića Tompsona.

Republika

Foto: Facebook/EpicBrozo Caffe Bar

Sramno slavlje Hrvata u Brozovićevom kafiću

Sve pomenuto donelo je veleobrt. Umesto da ostane u Rusiji, Lovren se vraća u Francusku, a Zenit ide dalje bez pouzdanog štopera, koji je bio jedan od najboljih pojedinaca hrvatske reprezentacije na Svetskom prvenstvu.

Bilo kako bilo, Rusi preko nekih stvari ne žele da pređu...

Podsetimo da je 33-godišnji Hrvat prve fudbalske korake načinio u dresu zagrebačkog Dinama, u Premijer ligi je nastupao za Sautempton i Liverpul, a boje nacionalnog tima branio je 78 puta (pet postignutih golova). Doskorašnji kapiten nije želeo da napusti Zenit posle ruske invazije na Ukrajinu, koja je počela 24. februara, ali su ga najnoviji ispadi koštali ostanka u Sankt Petersburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading