ŠANSE SU SVE VEĆE: Iskusni fudbaler nastavlja karijeru na Marakani (FOTO)

Autor:

Sport

01.01.2023

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno su odustali.

ŠANSE SU SVE VEĆE: Iskusni fudbaler nastavlja karijeru na Marakani (FOTO)

Foto: Starsport

Stavila je Crvena zvezda više puta do znanja Sampdoriji da defanzivac Aleksandar Dragović nije na prodaju ove zime. Trebalo je Italijanima vremena da to shvate za ozbiljno, ali izgleda da su najzad shvatili da šampion Srbije ne želi da ostane bez jednog od lidera.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Okrenuli su se Đenovljani novim metama na poziciji štopera, a kako pišu tamošnji mediji, nova želja Sampdorije je Bram Nojtink, fudbaler Udinezea, koji se nije naigrao tokom jesenje polusezone.

 

 

Nojtinku na leto ističe ugovor sa Udinezeom, te ne bi trebalo da je preskupa investicija za Sampdoriju, koja ne želi da ulazi u neke velike finansijske poduhvate, jer bi joj to bilo sidro oko vrata ukoliko ne uspe da sačuva prvoligaški status.

Štoper iz Holandije je pre pet i po godina došao u Udineze iz Anderlehta i sve vreme koliko je u Italiji je bio član kluba sa Frijulija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading