GORE DRUŠTVENE MREŽE: Ljubimac GROBARA ima poruku za Ronalda (FOTO)

Autor:

Sport

01.01.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džentlmenski.

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Ljubimac GROBARA ima poruku za Ronalda (FOTO)

Foto: Alnassr.sa

Srpski golman Vladimir Stojković (39) poželeo je dobrodošlicu Kristijanu Ronaldu u Saudijskoj Arabiji. Legendarni Portugalski napadač potpisao je za Al Nasr i takmičiće se u tamošnjoj Profešnl ligi.

 

 

- Dobro došao, najbolji. Biće zadovoljstvo igrati protiv tebe - objavio je je Vladimir Stojković preko društvenih mreža uz sliku njihovog duela u Ligi šampiona 2007. godine kada je srpski golman branio za lisabonski Sporting, a Portugalac igrao za Mančester junajted.

Taj meč na stadionu "Žoze Alvalade" u Lisabonu završen je pobedom Crvenih đavola od 1:0, a jedini gol postigao je upravo Kristijano Ronaldo.

Podsetimo, Vladimir Stojković je od prošle godine član Al Fejhe gde je stigao iz Partizana. U klubu su mu saigrači bivši fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov i makedonski reprezentativac Aleksandar Trajkovski, a trener nekadašnji fudbaler i šef stručnog štaba Partizana Vuk Rašović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading