SVEČANOST U PARTIZANU! Vučelić ne krije zadovoljstvo: Ovo je UMETNIČKO DELO!

Autor:

Sport

29.12.2022

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj godine tima iz Humske obeležio je upravo ovaj događaj.

SVEČANOST U PARTIZANU! Vučelić ne krije zadovoljstvo: Ovo je UMETNIČKO DELO!

Foto: Printscreen/Youtube/FK Partizan

Koktelom za kraj 2022. i početak 2023. godine FK Partizan je obeležio period koji je prošao u prethodnih 12 meseci.

Partizan je na današnjem okupljanju promovisao i kalendar za 2023. godinu, a svoj govor imao je i predsednik kluba Milorad Vučelić.

- Ne bi se mogao steći utisak, najviše mrzim prigodne govore, ali primoran sam i imam obavezu da se obraćam na raznim prigodama. Na ispraćaju ove godine darujemo i objavljujemo kalendar za sledeću. Svih prethodnih to nije bila prigoda, tražili su ih razni partizanovci, ali ove godine on nadilazi prigodu kalendara, ovo je umetničko delo. To je kalendar koji će se čuvati i kada prođe ova godina, ja ću ga sigurno odvojiti. Želim vam srećnu narednu 2023. bez ovog kalendara nećete moći da se snađete u vremenu u prostoru, on će vam pomoći da sve znate šta je važno i bitno - istakao je Vučelić.

Republika

Foto: Republika.rs

Promocija kalendara FK Partizan

On je, takođe, čestitao i predstojeće praznike svima kojima je crno-bela boja u srcu.

Želim vam srećnu narednu 2023. godinu. Bez ovog kalendara na zidu nećete moći da se snađete ni u vremenu ni u prostoru, on će vam pomoći da se snađete. Želim vam srećnu Novu godinu i božićne praznike i sve praznike koji nakon toga slede Srpska nova godina, Sveti Stefan, Sveti Jovan i Sveti Sava. Sve praznike vam od srca čestitam i želim vam sve najbolje - zaključio je predsednik crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading