VUČELIĆ ZAPALIO SVE! Partizan u Ligi šampiona

Autor:

Sport

28.12.2022

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana okupili su se u sredu u SC Teleoptik na prozivci uoči zimskih priprema pred nastavak sezone u Superligi Srbije kao i Ligi konferencija.

VUČELIĆ ZAPALIO SVE! Partizan u Ligi šampiona

Foto: Starsport

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić obratio se prisutnim igračima na prozivci u Teleoptiku:

- Svi su priustni i zdravi, to nas raduje. Znam da smo se nagledali fudbala na Mundijalu i verujemo da smo svi nešto i naučili. Sada je vreme da igrači Partizana izađu na teren. Prvo nas čeka okršaj u Superligi i nadam se da ćemo u narednoj sezoni zaigrati i u Ligi šampiona. Sada je pred nama Liga konferencija, nadam se da će svi biti dobri, kako mladi tako i iskusniji igrači. Očekujem rezultate, ali pre svega svima želim da naredna godina prođe bez povreda. Igrajte viteški, jer to je u duhu Partizana. Pobeda na terenu, a ne na neki drugi način. Srećni praznici, to su dani ljubavi i tada jedni drugima moramo ukazati poštovanje i emocije. 

Sa ambicijama vezanim za Ligu šampiona sa Vučelićem se složio i sportski direktor Partizana Ivica Kralj:

- Drago mi je da vas vidim i dobrom raspoloženju. Video sam sa kolko energije trenirate i nadam se velikim uspesima. Privilegija je videti ove mlade momke, to je budućnost Partizana. Dajem vam punu podršku. Želim vam dobro zdravlje u Ligi konferencije, a kasnije i u Ligi šampiona. Napred Partizan - rekao je Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
VALJAK I ISTINA

28.12.2022 14:20

OVA JE NACISTO LUD. SAMO BUDALETINE MOGU DA VERUJU NJEMU VAZURI I N. NEDICA. ONI SU KANCER KLUBA ,HIJENE I POTRCCI VLASTI ! OJADISE KLUB. SIKTER BRE VISE ! OLOSI BEDNI.