KRALJ NAJAVIO ATOMSKE BOMBE: Partizan dovodi igrača koji PRAVI RAZLIKU, a sprema se i VELIKI POVRATAK u Humsku

Autor:

Sport

24.12.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli ne sede skrštenih ruku.

KRALJ NAJAVIO ATOMSKE BOMBE: Partizan dovodi igrača koji PRAVI RAZLIKU, a sprema se i VELIKI POVRATAK u Humsku

Foto: Starsport

Crvena zvezda je u petak predstavila prvo veliko zimsko pojačanje, dok njen večiti rival Partizan za sada nije bio aktivan.

Ipak, sportski direktor crno-belih Ivica Kralj uverava navijače da nema razloga za brigu.

Tražimo 'pravog' igrača, da li ćemo da ga dovedemo za pet ili 25 dana... manje je važno, bitno je da on pravi razliku. Vidite, ništa se ne dešava ni u Evropi, period posle 1. januara 'rezervisan' je za transfere - rekao je za "Sportski žurnal" nekadašnji golman Partizana i naše reprezentacije.

Republika

Foto: Starsport

Ivica Kralj

Crno-beli su pre nekoliko dana počeli sa pripremama za prolećnu polusezonu, a treninzima prvog tima su se pridružila i tri bivša igrača "Parnog valjka".

To što treniraju s prvim timom najmanje je što možemo da učinimo za momke koji su mnogo dali Partizanu. Govorim ispred sportskog sektora: vrata su im uvek otvorena da rade s nama, dobrodošli su. O nekim drugim stvarima u ovom trenutku suvišno je pričati.

Osim njih, odnedavno je i Aleksandar Šćekić slobodan u izboru novog kluba.

- Šćekić? Videćemo, ostavio je trag u Partizanu, sad je slobodan. Smatram ga dobrim igračem, naravno - poručio je Kralj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading