ŽIVOT PIŠE ROMANE: Ohijeva zamena potpisala za Čelsi (FOTO)

Autor:

Sport

28.12.2022

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porede ga sa legendarnim Drogbom.

ŽIVOT PIŠE ROMANE: Ohijeva zamena potpisala za Čelsi (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbalski klub Čelsi  je na zvaničnom klupskom sajtu potvrdio postizanje dogovora sa Moldeom oko angažmana Davida Datra Fofane. U saopštenju se navodi jedino da će 20-godišnji napadač na Stamford Bridž stići prvog januara 2023. godine.

 

 

Podataka o dužini ugovora nema, kao ni informacija o visini obeštećenja, mada pouzdani izvori tvrde da će Čelsi na račun norveškog kluba uplatiti 12.000.000 evra za momka iz Obale Slonovače kojeg su evropski mediji “krstili“ u novog Didijea Drogbu.

Fofana je u Molde stigao februara 2021. godine, ali je prvu sezonu proveo u senci Ohija Omoižuanfa, doskorašnjeg napadača Crvene zvezde koji je istu završio sa 27 golova i privukao pažnju čelnika srpskog šampiona. Po Ohijevom dolasku u Beograd otvorilo se mesto u špicu napada norveškog velikana, Fofana je dobio priliku i - eksplodirao. Na 37 utakmica u svim tkamičenjima postigao je 21 i namestio još sedam golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading