ZVEZDA POD SVE VEĆIM PRITISKOM! Dragović na meti EVROPSKOG giganta! (FOTO)

Autor:

Sport

28.12.2022

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila bi ovo kruna karijere za iskusnog štopera.

ZVEZDA POD SVE VEĆIM PRITISKOM! Dragović na meti EVROPSKOG giganta! (FOTO)

Foto: Starsport

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović

Defanzivac Crvene zvezde Aleksandar Dragović našao se na radaru Sevilje, a ideja sportskog direktora Monćija je da fudbalera dovede kao slobodnog igrača što iz perspektive šampiona Srbije bez dileme predstavlja teško prihvatljivu opciju.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović i Strahinja Eraković

Prema saznanjima "Releva", iskusni fudbaler na vrhu je liste želja rukovodstva Sevilje čija je zamisao da angažmanom Dragovića stavi tačku na ogromne muke u dafanzivi sa kojima se do sada klub suočio.

 

 

Isti izvor navodi da je doskorašnji reprezentativac Austrije profil štopera kakvog traži Horhe Sampaoli s obzirom na to da je Argentinac istakao potrebu za liderom defanzivne linije, igračem sa bogatim iskustvom.

Iako je Dragović rukovodstvu Zvezde predočio želju da se vrati na zapad, čelnici Crvene zvezde nemaju nameru da na polovini sezone se odreknu iskusnog štopera, a jasno je da ga vide u svojim redovima i u Ligi šampiona naredne sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading