BUUUM! Brazilski napadač POJAČAO crveno-bele! (FOTO)

Autor:

Sport

28.12.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba.

BUUUM! Brazilski napadač POJAČAO crveno-bele! (FOTO)

Foto: Starsport

Posle krilnih napadača Nemanje Milića i Milana Savića, desnog beka Nikole Jankovića, levog beka Srđana Grbeža, te defanzivnog veznog Miroslava Bjeloša, novosadska Mladost je angažovala i peto pojačanje tokom zime. Prvo iz inostranstva. U pitanju je Kristijan dal Belo (23).

 

 

Brazilc jednako dobro može da pokrije pozicije krilnog i centralnog napadača. Ovo će mu biti nastavak evropskog puta, pošto je prethodnih godinu i po proveo u Zorji i sa predstavnikom Ukrajine letos igrao kvalifikacije za Ligu konferencije, gde je sastav iz Luganska zaustavila rumunska Univerzitatea iz Krajove.

Ukupno je Kristijan dres Zorje oblačio 29 puta, postigao je jedan i namestio šest golova. Prethodno je u otadžbini igrao za Brazil RS, Botafogo i Brazil de Pelotas.

Dal Belo će biti drugi Brazilac u istoriji Mladosti GAT, posle štopera Val Bajana koji je po okončanju prethodne sezone napustio klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading