PRED DUŠANOM SU DVA PUTA! Vlahović na RASKRSNICI - postati Alesandro Del Pjero ili Tjeri Anri (VIDEO)

Autor:

Sport

02.01.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin može da bira.

PRED DUŠANOM SU DVA PUTA! Vlahović na RASKRSNICI - postati Alesandro Del Pjero ili Tjeri Anri (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović je najperspektivniji srpski fudbaler i tu dileme nema. Od mladog napadača se očekuje da bude jedan od najboljih svetskih golgetera i neko ko će u budućnosti predvoditi Orlove na Svetskim i Evropskim prvenstvima. Dvadestdvogodišnji član Juventusa imao je fenomenalan start karijere nakon prelaska u redove Stare dame. Od dolaska iz Fiorentine postigao je 16 golova na 36 utakmica, ali svi se pitaju da li je prelazak u redove Bjankonera bio pravi izbor.

Naime, poznato je da se u Juveu ne praštaju promašaji i greške svojstvene za njegove godine, italijanski gigant se u prošlosti oslanjao na iskusnije fudbalere, glavnu reč su vodili igrači stariji od 30 godina.

Međutim, uprava kluba, koja je u međuvremenu podnela ostavku, Vlahoviću je iznela plan u kojem je on glavni projekat kluba iz Torina. Srbin bi uz Federika Kjezu i Pola Pogbu predstavljao trio od kojeg bi strepela Italija i čitava Evropa, ali za sada to ne izgleda baš najbolje.

Doduše, Kjeza i Pogba su povređeni, postepeno se vraćaju u trenažni proces, njihov potencijal tek treba da vidimo, a nastavak Serije A je idealna prilika za tako nešto. Neće ni njima biti lako da se uigraju u hodu, potrebno je strpljenje kojeg ima sve manje. 

Juventus je bez trofeja u popularnom Kalču od sezone 2019/20, a sva je prilika da će bez njega ostati i u tekućoj. Stara dama je u velikoj finansijskoj krizi, pod lupom je tužilaštva zbog malverzacija. Upravo zbog toga prvi čovek Andrea Anjeli i kompletna uprava podneli su ostavke.

Ukoliko se Bjankoneri ne stabilizuju, te odluče na "rasprodaju" ekipe, Vlahović će lako pronaći novog poslodavca. Za Dušana se interesuju PSŽ, Mančester junajted, stidljivo se spominje i Real Madrid...

Pred srpskim reprezentativcem su dva puta. Ostati u Juventusu i u skoroj budućnosti postati legenda kluba u rangu Alesandra Del Pijera ili dići sidro i sreću tražiti na drugom mestu. Za ovo drugo se 1999. godine odlučio Tjeri Anri koji je nakon samo 16 odigranih utakmica i 3 postignuta gola pojačao Arsenal. Francuz je "Dele Alpi" zamenio za "Hajberi" - sve ostalo je istorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading