VLAHOVIĆ I KOSTIĆ DOBIJAJU VELIKO POJAČANJE: Novi reprezentativac stiže u Juventus (FOTO)

Autor:

Sport

22.12.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara dama ima velike planove

VLAHOVIĆ I KOSTIĆ DOBIJAJU VELIKO POJAČANJE: Novi reprezentativac stiže u Juventus (FOTO)

Foto: printscreen/Twitter/Fudbalski savez Srbije

Dušan Vlahović, Filip Kostić i Stefan Mitrović

Informacije torinskog "Tuttosporta" govore da Juventus pritiska Atalantu jer želi da angažuje Joakima Melea koji igra na poziciji ofanzivnog levog beka.

 

 

Danski reprezentativac je na Mundijalu odigrao 250 od mogućih 270 minuta fudbala, ali se utopio u sivilo svoje selekcije koja je razočarala i nije prošla grupnu fazu. Procene najpoznatijeg torinskog medija su da Danac neće koštati manje od 15.000.000 evra.

Momak koji bi predstavljao konkurenciju našem Filipu Kostiću u Bergamo je stigao iz Genta januara 2021. godine za 13.700.000 evra. Baš u to vreme Robin Gosens je igrao spektakularan fudbal i sportski sektor

Boginja provincije je predvidela da će ga u budućnosti teško zadržati. Računica im se ispostavila tačnom, te je Nemac godinu dana nakon dolaska Melea, otišao na pozajmicu u Inter, od koje će Atalanta predstojećeg leta zaraditi 27.400.000 evra.

Ipak, i pored interesovanja Juventusa, pitanje je da li će se Atalanta odlučiti za prodaju igrača koji igra na krucijalnoj poziciji u timu Đan Pjera Gasperinija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading