MBAPE POSTAVIO NOVE USLOVE: Kilijan OSTAJE u PSŽ-u ako dovedu LEGENDU fudbala i engleskog NAPADAČA

Autor:

Sport

26.12.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred Svecima je težak zadatak.

MBAPE POSTAVIO NOVE USLOVE: Kilijan OSTAJE u PSŽ-u ako dovedu LEGENDU fudbala i engleskog NAPADAČA

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape saopštio je čelnicima šampiona Francuske da će i naredne sezone igrati za klub iz Pariza ako prodaju Nejmara, smene trenera Kristofa Galtijea i angažuju pojačanja u napadu, prenosi španski "Okdiario".

Mbape je u maju ove godine produžio ugovor sa šampionom Francuske do juna 2025. godine, iako je imao ponudu da nastavi karijeru u Realu. U međuvremenu pojavile su se informacije da je francuski reprezentativac nezadovoljan situacijom u PSŽ-u i da ponovo razmišlja da promeni sredinu iako mu je rukovodstvo kluba iz Pariza ispunilo sve zahteve.

- Mbape je čelnicima PSŽ-a postavio tri nova uslova ako žele da i naredne sezone igra za ovaj klub. Prvi uslov je da PSŽ na kraju sezone proda Nejmara, pošto je Mbape u lošim odnosima sa brazilskim fudbalerom. Drugi uslov je odlazak trenera Kristofa Galtijea, pošto Mbape želi Zinedina Zidana na klupi Svetaca. Francuski fudbaler je na kraju zatražio od čelnika kluba zvučna pojačanja u napadu, koja bi mogli da se uklope sa njim i sa Mesijem. Mbape želi da jedno od pojačanja bude kapiten Totenhema Hari Kejn - navodi "Okdiario". 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

 

Mbape (24) je sa reprezentacijom Francuske osvojio drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Kataru, a bio je najbolji strelac Mundijala sa osam golova. On je u dosadašnjem delu odigrao 20 utakmica za PSŽ i postigao je 19 golova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Mbupcic

26.12.2022 18:52

Nisi toliko bitan da bi mogao da zahtevas tako nesto!