GROF PROTIV SAMOUBISTVA: Božović udario KONTRU Rusiji!

Autor:

Sport

26.12.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potres u Moskvi pred "dan odluke".

GROF PROTIV SAMOUBISTVA: Božović udario KONTRU Rusiji!

Foto: Starsport

Miodrag Božović

Fudbalski savez Rusije najavio je da će u utorak 27. decembra doneti odluku o istupanju iz UEFA i priključenju azijskoj fudbalskoj zoni.

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović kritikovao je "samoubilački potez" Rusa, budući da nije uspeo da pronađe prave razloge za "selidbu".

Lično, ne bih napustio UEFA. Zbog čega da se to uradi? Neće biti nikakve razlike, jer FIFA svakako neće dozvoliti nastupe u međunarodnim takmičenjima. Iskreno ne razumem zbog čega bi ruski savez doneo takvu odluku da se „preseli“ u Aziju, pošto ne vidim nikakvu razliku da li je to UEFA, FIFA, AFC, ljudi su svuda isti. Rusija je više evropska nego azijska zemlja - naveo je popularni Grof, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ne napuštajte Evropu - Grof poslao moćnu poruku Rusima

Da li je prelazak u Aziju uticati na povratak stranih fudbalera? Legionari igraju za novac, niko ovde ne dolazi zato što voli Rusiju. Ako su zadovoljni parama, doći će. A, još ako se dokažu ovde u Premijer ligi, gledaće da odu - poentirao je Božović.

Podsetimo, Rusija se našla na udaru sankcija zapadnih zemalja zbog invazije na Ukrajinu, koja je počela 24. februara, a od tada klubovi i nacionalnim tim ne mogu da učestvuju na međunarodnim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading