PEHAR ŠAMPIONA EVROPE STIŽE U SRBIJU: "Orlovi" su MEĐU FAVORITIMA, jedni su od KANDIDATA ZA TITULU!

Autor:

Sport

15.12.2022

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle reči legendarnog trenera ne možemo a da ne maštamo.

PEHAR ŠAMPIONA EVROPE STIŽE U SRBIJU: "Orlovi" su MEĐU FAVORITIMA, jedni su od KANDIDATA ZA TITULU!

Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije neslavno je završila takmičenje na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Orlovi" su ispali u grupi, osvojili su samo jedan bod protiv Kameruna, a i pored toga što je napad bio veoma efikasan, odbrana je u potpunosti podbacila.

Čuveni fudbalski trener, Arsen Venger, konstatovao je da je skoro pa nemoguće da se prođe grupa kada se primi osam golova.

Reprezentacija Srbije je primila osam golova na tri utakmice. S takvim učinkom, jako je teško proći grupnu fazu - istakao je Venger za RTS, pa se dotakao Dragana Stojkovića Piksija:

Republika

Foto: Starsport

Arsen Venger

 

- Piksija znam odlično, bio je veličanstven fudbaler, a dosta je postigao i kao trener. Srbija je izgubila prvu utakmicu od Brazila, a kada se tako počne takmičenje, onda nastane veliki pritisak. Piksi je čovek sa karakterom. Pokušao je sa poker igrom protiv Švajcarske, nije mu uspelo, ali je ekipa bila blizu da u tom meču napravi željeni rezultat. Smatram da je mnogo više saznao o svojim igračima tokom prvenstva u Kataru.

Za kraj, dodao je da očekuje Srbiju u samom vrhu na sledećem Evropskom prvenstvu, kao i to da je naša reprezentacija sasvim sigurno favorit iz senke.

- Piksi je inteligentan i verujem da će sa reprezentacijom da načini veliki povratak na Evropskom prvenstvu, na kom reprezentacija Srbije, po mom mišljenju, može biti jedan od kandidata za titulu - zaključio je Arsen Venger.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading