TAKO SE ČUVA MITROVIĆ! Srbin i Fulam dobijaju FANTASTIČNO pojačanje (FOTO)

Autor:

Sport

14.12.2022

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolibari se nameračili na iskusnog beka.

TAKO SE ČUVA MITROVIĆ! Srbin i Fulam dobijaju FANTASTIČNO pojačanje (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović slavi pogodak protiv Arsenala

Fudbalski klub Fulam zainteresovan je za defanzivca Arsenala Sedrika Soareša kojeg želi da kupi u januarskom prelaznom roku, preneo je "Skaj Sports".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sedrik Soareš u dresu Sautemptona

 

Portugalac je u dosadašnjem delu sezone nastupio samo četiri puta za Tobdžije – dva puta u Premijer ligi i po jednom u Liga kupu i Ligi Evrope. Njegov sunarodnik i menadžer Fulama Marko Silva želi da pojača konkurenciju u odbrani, pa je klub sa Krejven Kotidža zainteresovan da kupi 31-godišnjaka od gradskog rivala.

Soareš je ponikao u Sportingu. Za taj klub je kao senior igrao od 2010. do 2015. godine, izuzev sezone 2011/12. koju je proveo na pozajmici u Koimbri. Sautempton je potom Sedrika platio sedam miliona evra, a dok je imao važeći ugovor sa klubom sa Sent Merisa, kao pozajmljeni igrač je nastupao još i za Inter i Arsenal, koji ga je potom doveo bez ikakve nadoknade.

Sedrik je po vokaciji desni bek, ali je ranije u karijeri igrao i uz levu aut liniju. Silva na raspolaganju uz desni bok ima Kenija Tetea i Kevina Embabua, dok za mesto levog beka pretenduju Entoni Robinson i Lavin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading