MESI U SUZAMA pred finale u Kataru!

Autor:

Sport

14.12.2022

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Argentine!

MESI U SUZAMA pred finale u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacije Argentine plasirala se u finale Mundijala u Kataru pobedom nad selekcijom Hrvatske sa 3:0 u polufinalu turnira.

"Gaučosi" će u finalu igrati sa boljim iz duela Francuska - Maroko, a taj duel je na programu večeras od 20 časova.

Jedan od junaka bio je i Leo Mesi, koji je postigao gol sa penala u 34. minutu utakmice, a posle samog meča, legendarni fudbaler nije krio koliko mu je bilo drago što će se boriti za veliki pehar još jednom u karijeri.

 

 

U miks zoni pred argentinskim novimarima, stao je kako bi brižljivo odgovarao na pitanja, ali umesto toga bio je iznenađen. Jedna atraktivna novinarka mu je naterala suze na oči svojim govorom.

- Ono što sada želim nije da ti postavim pitanje, već hoću da ti kažem par reči: sledi nam finale Svetskog prvenstva i želja svih je da ga osvojimo. Ali uprkos sjajnim rezultatima postoji bezbroj razloga zbog kojih svaki Argentinac treba da bude ponosan. To ti iskreno kažem. Nema deteta koje ti se ne divi, ulepšao si živote svima. I to je za nas mnogo veće nego bilo koji trofej. To ne može da ti oduzme niko - zahvalnost naroda za trenutke tako velike sreće koju si doneo. Hvala ti, kapitenu - rekla je novinarka, a Mesi je počeo da plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading