IMAĆE PUNE RUKE POSLA! Berluskoni obećao igračima PUN KAMION lakih žena!

Autor:

Sport

14.12.2022

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće burno u svlačionici.

IMAĆE PUNE RUKE POSLA! Berluskoni obećao igračima PUN KAMION lakih žena!

Foto: Tanjug/AP

Silvio Berluskoni

Silvio Berluskoni važi za jednu od najkontroverznijih figura u svetu fudbala, kako italijanskog, tako i evropskog i svetskog.

Kada pomislite da ne može da vas iznenadi, on to uradi na sebi svojstven način.

Berluskoni je gostovao u jednoj televizijskoj emisiji gde se dotakao igara svog tima, Monce.

Mislili smo da ćemo uspeti prošle godine, ali nismo imali sreće. Ovog puta borili smo se tokom cele sezone. Nije bilo lako, ali uspeli smo i sada smo u Seriji A. Sjajno za klub poput Monce, osnovan 1912. godine, da izbori prvu promociju posle 110 godina. Sada kada smo u Seriji A, moraćemo da osvojimo Skudeto i plasiramo se u Ligu šampiona, a onda osvojimo i nju. Navikao sam da stalno pobeđujem, pa hajde da vidimo - istakao je Silvio Berluskoni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Silvio Berluskoni

 

Monca je trenutno 14. u Seriji A i ovaj tim čeka paklen raspored u januaru naredne godine. Ovaj tim igraće protiv Fiorentine i Intera u ligi, te Juventusa u Kupu, a Berluskoni je našao način da motiviše igrače i pomeri sve granice svojim obećanjem.

Sada imate mečeve protiv Juvea, Milana, itd, ako pobedite protiv jednog od ovih velikih timova poslaću u svlačionicu autobus pun ku*vi - rekao je Berluskoni i nasmejao sve u emsiji.

Da li će do toga i doći ostaje da se vidi, u svakom slučaju Silvio Berluskoni je uspeo da uzdrma Apenine obećanjem. Kako će na isto reagovati žene i devojke fudbalera Monce? Nismo ubeđeni da će biti oduševljene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading