SETIO SE RIJEKE I BRILJANTNOG PARTIZANA: Saša Ilić se BIRANIM REČIMA oprostio od Miodraga Ješića!

Autor: V. Z.

Sport

12.12.2022

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan dan za crno-belu porodicu.

SETIO SE RIJEKE I BRILJANTNOG PARTIZANA: Saša Ilić se BIRANIM REČIMA oprostio od Miodraga Ješića!

Foto: Starsport

Bivši igrač i trener Partizana Miodrag Ješić sahranjen je u ponedeljak na Topčiderskom groblju, a od njega se biranim rečima oprostio nekadašnji vezista crno-belih Saša Ilić.

- Prva i najbitnije stvar je da je Ješa bio veliki čovek i izuzetan trener. Sa njim na klupi smo postigli najviše golova u jednoj sezoni, a naročito se pamti dvomeč sa Rijekom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kada smo dali po tri pogotka i u Humskoj i na "Kantridi" - prisetio se proslavljeni kapiten "Parnog valjka" za naš portal, koji nije mogao da ispriča neku posebnu anegdotu, već je podvukao da je reč o sjajnom čoveku.

- Ne mogu ništa posebno da izdvojim, ali zaista sam imao odličan odnos sa njim, bio je izuzetan čovek - naglasio je Saša Ilić.

Podsetimo da je Ješić izgubio život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Ruma - Jarak, a preminuo je u 65. godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading