BOMBA U MADRIDU: Real ODREŠIO KESU - jedan od NAJSKUPLJIH transfera u istoriji!

Autor:

Sport

08.12.2022

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao su napravili Madriđani, koji su u trci pobedili PSŽ i Čelsi.

BOMBA U MADRIDU: Real ODREŠIO KESU - jedan od NAJSKUPLJIH transfera u istoriji!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje igrača Real Madrida

Supertalentovani Endrik, 16-ogodišnji napadač Palmeirasa, preći će u ekipu Reala iz Madrida, prenosi poznati novinar Fabricio Romano.

Kraljevski klub će za mladog napadača brazilske ekipe izdvodjiti 60 miliona evra odmah, uz dodatnih 12, pa će ceo posao vredeti neverovatnih 72 miliona evropskih novčanica. 

 

 

Sve će se ozvaničiti do kraja decembra, kada se  završi Svetsko prvenstvo u Kataru, ali će Endrik u Madrid preći tek 2024.  godine, kada postane punoletan.

Šampion Evrope i Španije nije štedeo novac kako bi pobedio žestoku konkurenciju u vidu Čelsija i Pari sen Žermena i napravio je jedan od najvećih transfera u istoriji, a pogotovo kada su u pitanju fudbaleri koji i dallje nisu punoletni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endrik (levo) u dresu Palmeirasa

Brazilac je ponikao u Palmeirasu, a do sada je za seniorski tim odigrao sedam mečeva, na kojima je postigao tri gola, a upisao je i jednu asistenciju, što je bilo sasvim dovoljno da skrene pažnju najtrofejnijeg evropskog kluba.

Real Madrid se trenutno nalazi na drugoj poziciji Primere, pošto su u 14 odigranih mečeva sakupili 35 bodova, odnosno dva manje od trenutnog lidera, ekipe Barselone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading