SPREMA SE DETONACIJA POSLE MUNDIJALA: Ronaldo pred POVRATKOM u bivši klub!

Autor:

Sport

20.11.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Portugalac se vraća na mesto uspeha?

SPREMA SE DETONACIJA POSLE MUNDIJALA: Ronaldo pred POVRATKOM u bivši klub!

Foto: Tanjug/AP

Portugalski as Kristijano Ronaldo ove zime će napustiti Mančester junajted, a najbliži je povratku u redove madridskog Reala, prenosi "Sport".

Naime, Portugalac će raskinuti ugovor sa "Crvenim đavolima", koji važi do leta, a na "Bernabeu" bi trebalo da se zadrži bar na šest meseci.

 

 

Ronaldo je nedavno izazvao veliku buru na Ostrvu zbog intervjua koji je dao "San-u", a u kome je izneo niz kritika na račun menadžera velikana sa "Old Traforda" Erika ten Haga.

Njegov povratak u špansku prestonicu trebalo bi da bude ozvaničen posle Mundijala, a on će dobro doći "Galaktikosima", s obzirom na povredu osvajača Zlatne lopte, Francuza Karima Benzeme.

Španski mediji podsećaju da Mančester junajted do kraja ugovora mora Portugalcu da isplati 16 miliona funti, a Ronaldov menadžer Žorž Mendeš traži način kako da sve strane budu zadovoljne.

Podsećanja radi, jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala za Real je igrao punih devet godina (2009-2018), a za to vreme je osvojio brojne trofeje, uz "brutalnu" ličnu statistiku - 292 ligaška meča, 311 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading