SPREMA SE ATOMSKA BOMBA: Real Madrid dovodi reprezentativca Srbije

Autor:

Sport

15.11.2022

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći klub na svetu želi srpskog asa.

SPREMA SE ATOMSKA BOMBA: Real Madrid dovodi reprezentativca Srbije

Foto: Starsport

Reprezentativci Srbije

Real iz Madrida poslednjih godina dominira evropskim fudbalom, pošto je u poslednjih devet godina osvojio čak pet trofeja u Ligi šampiona.

U tim pohodima na evropski tron je možda i najvažnji bio trio na sredini terena koji su činili Luka Modrić, Kazemiro i Toni Kros, od kojih samo Nemac nije bio u klubu kada je osvojena prva od tih pet titula.

Međutim, jedan od najboljih veznih redova u istoriji fudbala su godine počele da stižu, pa je tako Brazilac letos napustio "Santijago Bernabeu", a uskoro će njegovim stopama krenuti i preostala dva člana nekada superiornog trija.

"Kraljevski klub" je već počeo sa renoviranjem tima, pa sada znatno mlađi sastav veznog reda čine Orelijen Čuameni, Eduardo Kamavinga i Federiko Valverde, ali u Madridu žele još jednog igrača da im priključe.

Kako prenosi italijanski "Kalčomerkato", prvi na spisku želja Reala je Sergej Milinković-Savić!

Po specijalizovanom sajtu "Transfermarkt", popularni SMS vredi 60.000.000 evra, ali nije za očekivati da će ga predsednik Lacija Klaudio Lotito pustiti u Madrid za manje od 100 miliona evropskih novčanica.

Podsetimo, za Sergeja su zainteresovani još Juventus, Mančester junajted i Pari Sen Žermen, ali Italijani pišu da su "Los Blankosi" trenutno na pol-poziciji u trci za potpis reprezentativca Srbije.

Ipak, dobro je poznato da Real posle svakog Mundijala dovodi neke igrače koji na njima zablistaju, pa će Milinković-Savić morati da bude odličan u Kataru ako želi da pređe na "Santijago Bernabeu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Plavi

16.11.2022 16:24

Samo ako je lud i ako hoće da propadne kao Jović